Anotació 10 des.

Aquest dimecres ens trobarem davant la llibreria per fer una assemblea on debatrem com ens estan afectant les retallades:

Davant aquesta situació, en què les retallades enfonsen la qualitat de l’educació pública, en què l’augment de les matrícules deixa a milers de persones fora de la universitat, als estudiants no ens queda altra que mobilitzar-nos!

Front a un model de “representació” estudiantil que no representa a ningú, l’Assemblea UIB impulsam aquest dimecres una assemblea totalment oberta a totes i a tots. Pensam que és hora de (re)construïr el moviment estudiantil a la UIB, un moviment radicalment democràtic, solidari amb professors i PAS, i que sigui l’eina per solucionar els nostres problemes, per aturar les retallades, i per fer possible un model d’ensenyament just i a l’abast de totes les persones.

cartell_assembleauib_12

Anotació

Resum de premsa

15 nov.

Resum de premsa

En el següent enllaç podreu trobar un resum de premsa en format pdf, del que passà ahir al campus: resum-de-premsa

Anotació

No et deixen fer vaga el 14N? Informa’ns!

12 nov.

No et deixen fer vaga el 14N? Informa’ns!

Des de l’Assemblea de la Comunitat Universitària, consideram el dret a vaga com a quelcom fonamental per als i les estudiants, per tant volem ajudar a garantir-ho. Per aquest motiu hem obert la següent plana dins el nostre bloc:Informa’ns

Anotació 6 nov.