[URGENT] Xiulada a Rafael Bosch i a Miquel Deyà

5 juny

Avui horabaixa Rafael Bosch, conseller d’Educació, assistirà a la Fira del Llibre (a les 20h al Parc de les Estacions). Com que no el vàrem trobar quan varem anar a visitar-lo a la Conselleria d’Educació, anem a veure’l avui horabaixa i a entregar-li les nostres reivindicacions.

  • L’aturada de totes les retallades en matèria d’educació, que deixa els centres educatius i les famílies en una situació asfixiant i que hipotequen el nostre futur.
  • La congelació de les taxes de la UIB, que es donin facilitats a les famílies amb més dificultats i que es camini cap a la gratuïtat de la matrícula, també a les universitats.
  • La defensa d’una Educació pública, gratuïta i de qualitat. Estudiar no ha de ser un privilegi, sinó que és un dret i ha de ser accessible a totes persones.
  • La retirada de les modificacions de la Llei de funció pública i del model de lliure elecció de llengua a les escoles.

A més, demanarem la seva dimissió per encapçalar la campanya de criminalització cap a nosaltres, la qual ha esdevingut en les detencions repressives de la setmana passada. També demanarem la dimissió de la seva cap de gabinet, Ana Maria Rodríguez, per l’agressió a un dels nostres companys. No ho oblidem!

Per si fos poc, hi haurà Miquel José Deyà, el flamant Director General d’Universitats, darrer responsable a l’hora d’aplicar l’increment de les taxes universitàries al curs vinent. Ha de saber que no només volem que les taxes no s’incrementin, sinó que la educació universitària sigui gratuïta per a que tothom hi pugui accedir.

Dugueu xiulets, cassoles i qualsevol estri que faci renou. Ens sentiran!
Aturem els atacs a l’educació pública!

Una resposta per a “[URGENT] Xiulada a Rafael Bosch i a Miquel Deyà”

  1. Marina Cladera Mas 12/06/2012 a 11:57 #

    Bon dia! Fa temps que no faig més que pensar en allò que han fet amb l’educació i de pujar les matrícules universitàries. És una cosa que me preocupa molt…, un estudiant que estudia però que té més dificultats es veurà totalment atacat, i aquells que tenen problemes econòmics a casa i són més humils també. Podrieu posar un exemple o explicar a nivell “euros” i sense tant per cents, que suposerà la primera matrícula i les consecutives repeticions. No m’aclar… Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: