Convocatòria de PAS i PDI a la reunió de dia 26 a les 14h al Propileu

26 març

L’Assemblea de la Comunitat Universitària es posa en contacte amb vosaltres per convocar-vos a l’Assemblea informativa i preparatòria de la Vaga General en l’àmbit de la nostra universitat. Creiem que, en una situació com l’actual, és molt important la unió entre l’alumnat, PAS i PDI per crear sinergies, capaces de donar alternatives i fer-les sentir en l’esfera pública. Creim que estam a davant d’una situació social d’emergència, que demanda una resposta social conjunta i en la qual no existeix la posició imparcial. Aquest no es el camí per sortir de la crisis, no a costa del 99% de la població.

Aquesta Reforma laboral és un atac frontal als drets laborals que han costat anys de lluites aconseguir. Es faciliten i abarateixen els acomiadaments i l’empresari podrà decidir de manera unilateral davallar fins a un 20% el sou dels treballadors, la qual cosa romp a la pràctica la negociació col·lectiva.

A part d’això, hi ha altres fenòmens que estan succeint de manera simultània: les brutals retallades centrades en l’educació, la sanitat i la cultura, la corrupció de la monarquia així com de gran part de la institució política, ara en mans dels mercats, o les 40 execucions de desnonament diàries.

Totes aquestes situacions són parts d’un mateix problema, que hem de resoldre des de baix.

La vaga del 29M és una primera resposta, però no serà la darrera. L’endemà, cal continuar organitzant-nos.

La lluita és el camí i així ho demostra la història: les jornades de 8 hores, la prestació per desocupació, el salari mínim, el conveni col·lectiu, les vacances pagades, la indemnització per acomiadament, el permís de maternitat o lactància, etc. Tots aquests són DRETS conquistats a través de la lluita de les treballadores al llarg de la història.

Per això estam convençuts que la vostra presència a l’assemblea és molt necessària i que cal ja iniciar processos de lluita conjunta.

Així doncs, esperem veure’ns a la reunió de dilluns dia 26 de març a les 14h al Propileu (entre els edificis Ramon Llull i Anselm Turmeda).

Esdeveniment al Facebook: http://www.facebook.com/events/267439256671804/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: