COMUNICAT ARREL DE LA JORNADA DE VAGA DEL 29F

8 març

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA DE LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA ARREL DE LA JORNADA DE VAGA DEL 29F

L’Assemblea de la Comunitat Universitària fa les següents valoracions de la jornada de vaga estudiantil:

– Valoram de manera molt positiva com ha anat la jornada i volem mostrar el nostre agraïment a totes les persones que s’han sumat a les accions o que les han recolzat fent-nos arribar mostres de solidaritat.

– Assumim com Assemblea les accions d’avui i remarcam que totes elles, a més de ser pacífiques, són el fruit d’una reflexió col·lectiva i horitzontal i que s’han preparat conscientment i amb uns objectius clars després d’un llarg procés assembleari.

– Pensam que el dret col·lectiu a la defensa de l’ensenyament públic i de qualitat en una jornada de vaga està per damunt del dret individual de no fer vaga. I amb aquest tarannà hem plantejat les nostres accions d’avui.

– Remarcam que s’ha intentat respectar el mobiliari del campus que s’ha fet servir per bloquejar vials i edificis. Si s’ha fet malbé alguna peça d’aquest mobiliari ho lamentam però volem deixar clar que ha estat accidental i en cap cas el resultat d’una estratègia planificada de destrucció del mobiliari.

– Lamentam alguns casos puntuals en què consideram que membres del PAS i del PDI s’han extralimitat en les seves funcions i han volgut impedir de manera bastant vehement la feina dels piquets. Pensam que això és conseqüència de la coacció a la que es sotmet als treballadors i treballadores per part de l’administració dels centres a l’hora de fer-los mantenir cert «ordre cívic» dins dels edificis.

– Volem anunciar que seguirem endavant amb les mobilitzacions en defensa d’un ensenyament públic i de qualitat i contra els atemptats als drets laborals i estudiantils que es donin en el si de la Universitat i més enllà.

– Convidam a tothom, tant si està d’acord amb les nostres reivindicacions com si no, que participi de l’Assemblea, que es reuneix cada dijous a les 14h davant la llibreria del campus.

Una resposta per a “COMUNICAT ARREL DE LA JORNADA DE VAGA DEL 29F”

Trackbacks/Pingbacks

  1. [URGENT] Veniu a recolzar als estudiants universitaris! « Assemblea de la Comunitat Universitària - 28/03/2012

    […] que no permetrien que “tornéssim a destrossar” mobiliari públic (ja vàrem fer un comunicat per defensar-nos d’aquestes falses acusacions) i que l’edifici es tancaria a les 22h del vespre, hora a la qual no hi podria romandre […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: