El dia de les mosques i l’assemblea de l’ocupació

28 febr.

Avui ha estat un dia amb molta acció a la UIB, en el que també s’han pres decisions molt importants, de cara al futur proper del moviment estudiantil.

Devers les deu del matí i mitjançat el metro, ha aparegut a la UIB un eixam de mosques, que transportaven una merda gegant simbolitzant la pudor que fan les retallades que sofrim en aquesta època.

Durant unes dues hores, s’han dedicat a voltar  per els diferents espais de la universitat (aules, laboratoris, bars, biblioteques….) per tal de difondre el seu missatge i convocar a la participació de l’assemblea convocada a les 12h davant la llibreria per tal de parlar dels temes de l’ocupació d’un espai universitari i per preparar la vaga d’estudiants convocada el #29F.

A les 12:00h, a començat la assemblea multitudinària, on s’ha decidit que els estudiants tornaran a ocupar la UIB. L’edifici que s’ha triat és el Guillem Cifre, a partir de les 14h, de demà (28 de febrer). Per tal de dur a terme aquesta ocupació s’ha quedat demà a les 13’30h davant el metro per anar tots plegats cap a l’edifici en qüestió. També s’han programat un conjunt d’activitats que es poden consultar al cartell que podeu trobar al final d’aquesta crònica. Activitats que començaran a les 17:00h i duraran fins les 21:00h en el moment en el que hi ha convocada una assemblea extraordinària.

Per finalitzar el matí, s’ha dut a terme una acció reivindicativa, per tal d’assenyalar els bancs com a culpables de la crisi, tot pintant un conjunt de lemes en les seves parets.

acció_bancs acció_bancs accio_bancs accio_bancs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: