COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA DE LA UIB EN SOLIDARITAT AMB L’ESTUDIANTAT QUE PATEIX LA REPRESSIÓ A VALÈNCIA

21 febr.

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA DE LA UIB EN SOLIDARITAT AMB L’ESTUDIANTAT QUE PATEIX LA REPRESSIÓ A VALÈNCIA

Des de l’Assemblea de la UIB volem donar tot el nostre suport públic i explícit a les lluites engegades per l’estudiantat del País Valencià en defensa de drets bàsics com el de l’educació pública digna. Per tot això, declaram:

– Les seves lluites són les nostres. Ànims!!

– En un context de crisi i retallades, la protesta i la lluita al carrer és més necessària que mai per defensar-nos dels atacs contra els nostres drets més bàsics i de la precarització creixent a les aules i a qualsevol altre àmbit.

– Condemnam la brutal i salvatge violència policial d’aquesta setmana als carrers de València, més pròpia d’un règim autoritari i feixista que d’un estat suposadament democràtic. Exigim la dimissió de la delegada del Govern i del cap de la policia, així com també s’exigeixin responsabilitats per aquest fets tan greus.

– Tot el nostre suport a les persones detingudes. En demanam la més immediata absolució. També ens solidaritzam amb les persones ferides i que han estat atacades per la policia als centres de salut quan havien demanat informes mèdics de lesions.

– Anunciam que, com ja estava previst, l’Assemblea de la UIB comença aquest dijous 23 de febrer una setmana de lluita contra les retallades amb la vista posada a la jornada de vaga estudiantil i mobilització del 29 de febrer.

– Emplaçam a la comunitat universitària a mobilitzar-se i organitzar-se per combatre les retallades i la repressió. L’Assemblea de la UIB es reuneix cada dijous a les 14 h a la llibreria del campus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: