Vaga 17N: L’educació no es toca

9 nov.

Perquè convoquem vaga

El proper 17 de novembre, l’assemblea de la comunitat universitària de la UIB convoca vaga a la nostra universitat. Com a espai obert a la participació d’estudiants, professorat i personal administratiu, ens plantam amb una iniciativa que vol ser la primera passa cap a un altre model d’universitat, un altre model educatiu. Pensam que sobren motius per la mobilització de totes i tots, i és que, dia 17, anam a la vaga per…

 …aturar totes les retallades (tancament de biblioteques els caps de setmana, preus antiestudiantils dels bars, falta de microones i d’espai als menjadors, eliminació de les bicicletes del metro, acomiadament de personal de neteja, eliminació del bus circular, augment de les ràtios per classe) apostant per una educació i investigació de qualitat i al servei de les necessitats socials, no del benefici privat.

 …demanar transparència real als comptes de la UIB, i que els detalls de la seva política econòmica siguin de fàcil accés i comprensió per part de la comunitat.

…defensar els serveis públics en general, contra les privatitzacions, i donar una resposta a la política antisocial del Govern, les retallades i els atacs contra el català.

…aconseguir el reconeixement oficial de les assemblees d’estudiants com a òrgan legítim i representatiu d’aquests, per damunt del dèficit democràtic del claustre i el consell d’estudiants.

Per tot això, dia 17 de novembre, mou-te, fes vaga i vine a la manifestació a les 12h a la Plaça del Tub! 

 

Ajuda’ns a difondre-la!

Feim una crida a la Comunitat Universitària per a que col·labori amb la difusió de la vaga i la manifestació del 17N. Podeu descarregar-vos aquí el cartell de la jornada per a empaperar la vostra facultat.

També vos deixam a la vostra disposició les octavetes del 17N per a que vos animeu a repartir-les a la Universitat, a les estacions de Metro i a les aturades de bus; deixar-les sobre les taules de les aules (inclosa la del professor/a), sobre el rebedor de consergeria del vostre edifici, a secretaria… a on se vos ocorri!

I no vos oblideu de convidar a tothom a l’esdeveniment del Facebook.

A més, s’ha convocat una roda de premsa per demà dijous 10 de novembre a les 11h a la plaça del tub.

Que ningú s’excusi dient que no s’havia assabentat!

El 17N tots a fer vaga i a acudir a la manifestació!

2 Respostes per a “Vaga 17N: L’educació no es toca”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Universitats que s’adhereixen a la jornada del #17N « Assemblea de la Comunitat Universitària - 11/11/2011

    […] de les Illes Balears (UIB) Font: Assemblea de la Comunitat Universitària   Comparteix:Like this:LikeBe the first to like this […]

  2. 17Noviembre2011 | Crítica a la Historia - 11/11/2011

    […] de les Illes Balears (UIB) Font: Assemblea de la Comunitat Universitària GA_googleAddAttr("AdOpt", "1"); GA_googleAddAttr("Origin", "other"); […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: